Nunta pe lac - La Gondola

      Fiecare cuplu viseaza la o nunta perfecta pe care sa nu o uite niciodata. Pentru multi, acest vis poate deveni realitate urmând niste pasi destul de simpli, care tin efectiv de organizarea acesteia.

      La Gondola Events stie cât de importante sunt micile detalii mai ales pentru viitoarele mirese, de aceea noi va vom oferi toate cele necesare pentru a realiza o nunta de neuitat.

  La Gondola Events, prin wedding planner-ul nostru, va va consilia in pregatirea evenimentului dumneavoastra, in cele mai mici detalii. Nu va trebui sa va faceti griji pentru nimic, deoarece noi ne vom ocupa de tot, locatie, meniu, decor, pachet artistic si tehnic.

 

     "La Gondola" va ofera o locatie unica in Bucuresti, pe malul lacului Floreasca, unde veti putea opta pentru o nunta in aer liber, avand privelistea lacului, fiind protejati insa de o eventuala ploaie datorita cortului elegant, special amenajat, drapat si innobilat cu candelabre care va vor face sa va simtiti ca in Venetia, orasul indragostitilor.

     Peisajul va fi completat cu gondola noastra veritabila cu care va puteti plimba si in care puteti face poze, avand astfel o amintire de neuitat.
 
       Capacitatea maxima este de pana la 300 de persoane.
       Daca nu doriti o nunta in aer liber, salonul "La Gondola" va sta la dispozitie si puteti beneficia de acelasi peisaj datorita suprafetei vitrate ce inconjoara intreg spatiul.
         Daca inca nu sunteti hotarati si nu ati vazut locatia "La Gondola" cu siguranta va veti hotari dupa ce veti lua legatura cu wedding planner-ul nostru!

 Contact Restaurant Pe Lac

      Sunati acum la: 0752 - 356.356 sau e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si faceti ca visul dumneavoastra sa devina realitate!

Nunta pe lac

Copyright © 2012 Restaurant La Gondola